Derfor skal du have en slushice maskine med til firmafesten

Skal der snart holdes firmafest i din virksomhed? Det er altid fedt at være til firmafester, især hvis det er blevet godt planlagt på forhånd – og det kunne eksempelvis være, at man har planlagt at købe nogle slushice maskiner, som kan stå på bordene.

Det er meget festligt at have den slags maskiner til at stå til en stor fest, og så er det jo også en rigtig lækker måde at få drinks på, som smager af lidt mere. 

Så se med lige her, hvis I godt kunne overveje at få anskaffet en slushice maskine til den næste firmafest.

Lækre drinks

Først og fremmest er det en super god ide med en slushice maskine, fordi man kan lave nogle lækre, kolde drinks. Derudover kan man tit vælge mange forskellige smage til sin slush ice, og det betyder også, at der er noget for enhver smag.

Og hvis der er nogle, som har lyst til at udleve sit indre barn, kan man også blande nogle af de forskellige smage sammen og se, om man ikke godt kunne få en lækker drink ud af det.

Et sjovt element

Det her med at blande de forskellige smage er blandt andet noget af det sjov, man kan få ud af en slushice maskine. For når man er til firmafest, er det jo tit sådan, at der måske kan være lidt trykket stemning, fordi man ikke altid kender alle sine kolleger så godt, og derfor er det også super godt, hvis der er nogle festlige indslag eller elementer, som man kan starte nogle samtaler op omkring.

Slushice maskinen er god til det formål, fordi det netop er lidt fjollet og børne-agtigt at have sådan en stående, så det kan man helt sikkert få nogle gode samtaler ud af.

Husk at tænke over hvor mange gæster der kommer

Det skal dog lige nævnes, at man selvfølgelig skal være opmærksom på firmafester med mange mennesker i disse coronatider. De fleste er efterhånden blevet mere opmærksomme på hygiejne, og man ved nu, at der faktisk ikke skal så meget berøring til, før en masse smitte pludselig er i omløb.

Derfor er det også vigtigt, at man prioriterer at holde covid-19 afstemte firmajulefrokoster og almindelige julefrokoster, så disse begivenheder bliver noget alle kan være med til. Så det kan måske være en god ide at have noget håndsprit stående ved siden af slushice maskinen, så der ikke kommer alt for mange forskellige bakterier på den.

Så bliver firmafesten nemlig netop til en begivenhed, hvor man kan komme med uanset hvem man er – og det er jo gerne sådan det skal være, når man holder en fest for mange mennesker. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vores anbefalede leverandør

Køb din nye slushice maskine her!